stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, May 22, 2012

Talent Development Clinic @ KKSY

assalamualaikum reader, hai kepada semua !

wow, lamanya tak update. hihi  ! lama tak lama la kan, tapi boleh tahan lah, blog pon da berabuk sikit nie. agaga ! apa yang aku nak share kali ini adalah pasal entry di atas ! secara rawaknya adalah tentang temuduga terbuka untuk kami, khas untuk kolej komuniti wilayah selangor. yang telah dibuat kolej komuniti selayang. 

ada 30syarikat yang datang membuat temuduga terbuka ini. syukur alhamdulillah, 3syarikat aku telah pilih, dan kesemuanya aku mengambil jawatan "JURUTEKNIK". harap salah satu dari itu dapat, ramai yang join dan ramai pesaing. semoga berjaya kekawan semua. 

apa-apa pun aktiviti bermula pukul 10am hingga penutupan pada pukul 430pm, syukur dan alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dan rahmat pun turun. alhamdulillah ! :) itu sahaja yang aku mampu menaip. terima kasih. 







p/s: maaf update terboreng tetibe. kbai