stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, June 21, 2012

MaeLambong at Setia City Mall


assalamualaikum reader ! 
sekian lama tidak rajin, haha. aku malas . agaga. dan oleh sebab itu jua aku tak tahu nak update ape dah sampai sekarang nie. adoooi.  dan hari ini aku date with friend's iaitu cik fiza dan cik anim. thanks korang sebab sudi luangkang masa petang bersama. terharu rasa, sebab setelah habis belajar, masing-masing sudah mula buat kerja sendiri. dan hari ini my team bertiga sahaja, si ziera die jauh ! 

lepak-ing at SCM=Setia City Mall :)



2 comments:

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

shedappnye donut tu.. colourfull :)

Azila Aini said...

sebab die colourfull la zila beli. haha