stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, June 17, 2012

wedding abg anas&kak lyn

assalamualaikum reader !
this memo for today. selamat pengantin baru kepada sepupu rapat kami yang superB, iaitu abang anas dan isterinya iaitu kak lyn. 


tema untuk belah perempuan "GREY WHITE" tapi aku pakai GREY BLACK, ok same lah tu. haha. saje nak bajet same dengan pengantin kan kan. rasanya tak ada benda nak taip kot. saje nak upload picture nie. hehe, kbai :)

5 comments:

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

zila comell :) lama dah tak jenguk-jenguk blog dye.. hehee :) rindu.. <3

Azila Aini said...

yeke ? alolor, zila pon jarang update kot ! sebab malas. haha

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

hahaa, malas? ish takley malas2, nnti follower rindu nk bca dairy zila...

Azila Aini said...

alolor, insyallah zila akan update benda yang best ok :)

Azila Aini said...
This comment has been removed by the author.