stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, July 27, 2012

Salam Ramadhan 2012



assalamualaikum kepada semua warga blogger yang masih singgah ke blog si tecik ini. maaf sudah lama tidak update blog, bukan terlupa paswd and email. tapi tak ada kesempatan nak update pepanjang. sebab nak update nie kene ade feeling yang betul-betul. kalau tak ada, memang susah nak update kot. kang otak terus blur, haha

hari ini aku baru ada kesempatan nak UPDATE PENUH TERPAKSA. haha, ops ! no laaa. saje nak tiup abok dalam blog nie. jadi aku update la. haha, enta pape enta aku update nie, sebab otak blur. haha. apa-apa pon aku nak ucapkan selamat DATANG RAMADHAN di tahun 2012 pada tahun ini. 

SYUKUR ALHAMDULILLAH

walaupun puasa tahun nie rasa macam biasa, tapi banyak luar biasanya apabila kita tidak nampak semua itu. dibulan yang mulia ini lah kita perlu banyak berdoa dan bertaubat. semoga ALLAH SWT hapuskan dosa-dosa kecil kita yang didunia ini. dan jangan lupa banyakkan bersedekah dan bersabar apabila melalui ap-apa jua dugaan yang datang di bulan ramadhan ini.

tahun ini aku berpuasa bersama KELUARGA tercintaku, tetapi abang aku tidak bersama kami semua pada puasa kali ini. jadi cuma kami-kami sahaja, tapi masih ingat abang aim di singapore. waktu berbuka kita berlainan kan abang aim :) hehe ! dan tahun ini berpuasa aku sudah bekerja. pengalaman kedua berpuasa time bekerja. PEACE.

maaf sebab baru nak wish ramadhan kat korang semua, hari ini sudah hari ke-7 berpuasa. alhamdulillah. masih berpuasa. grrr.

No comments: