stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, July 29, 2012

Viva Purple, love it !


assalamualaikum u'all !

apa macam gambar atas ? haha ! rasa korang tergugat tak ? ke tak langsung ? haha ! maaflah, aku tak SHOW kan makanan pun, aku SHOW kan, benda aku mengharap BIRTHDAY aku yang ke-21 tahun nie. hehehe. jadi, kerata VIVA ELITE nie telah termasuk dalam mimpi aku sejak semenjak nie. haish ! warne PURPLE pulak tu, YA ALLAH ! memang tuhan je tahu perasaan NAFSU aku kat kereta nie time bulan puasa nie. haha ! 

kemain pelik tergugat iman aku nie, tahun nie serius nak sangat kereta nie ! sebab dia warne PURPLE. haha, tak boleh belah aku nie. sebab dia PUPRLE and TECIK, nampak comel. macam aku. haha ! (perasan) maaf. riak kejap. haha. walau apa pun yang aku nak habak mai, warne purple die serius warne purple yang aku minat gile. tak tahu gila PURPLE aku nie macam mana enta. rasa dah terlampau dasyat nie, sampai mak abah aku pun dah masak perangai gile PURPLE aku nie. nak buat macam manakan, hehe

apa-apa pun, BABY PURPLE nie benda aku mengidam sangat-sangat, tak kisahlah acaner pon, janji boleh bergerak. dan membawa aku kemana aku suke. dan merasa ada harta FULL PURPLE nie. haha ! maaflah kepada pencinta PURPLE, saya pun pencinta PURPLE juga. ada sesiapa nak jadi GENG BABY PURPLE saya tak ? haha ! (berangan) dan benda paling ngidam adalah NO PLATE kereta VIVA PURPLE nie, mesti nak tahu kan kan :) haha, jeng jeng jeng. nak gak ikut kereta lancer abang aku. PLATE kereta ikut tahun lahir. pehh ! smart gile. INSYAALLAH

itu sahaja cerita angan-angan cik aura pada tengah malam ini, maaf kepada sesiapa yang terasa atau terselit kata disini, selamat berpuasa. assalamualaikum.

No comments: