stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, August 12, 2012

iftar with ex-sks4a


assalamualaikum.

hai  you all, cik zila datang merajinkan diri untuk meng-UPDATE ! mesti ramai yang ingin mengetahui ape yang sweet memori sesangat kat diri cik zila nie kan kan, ops ! *terlebih sudah* haha. apa-apa pun,hari ini aku nak update pasal semalam 11082012 "BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN KELAS SKS4A KU DI KOLEJ KOMUNITI SABAK BERNAM" syukur alhamdulillah akhirnya dapat juga berbuka puasa pada tahun kedua kami berkenalan. walaupun tak semua rakan ada join, tapi kami semua bersyukur siapa yang join this event. yang lain mungkin busy, kita tak tahu kan. jadi ini sahajalah yang ade join.

firstly, thanks kepada siti azila, norfahanim, norhafiza, siti nazira, mohd huzairie, asri saufi, mohammad firdaus, mohammad shafiq, muhammad izzuddin dan muhammad azim. 

nama yang aku sebut diatas adalah name yang join this event, insyallah tahun depan kita bersama lagi. aminnn. kawan yang lain, kami tidak lupa juga. kami sekelas sudah seperti adik beradik. bergadoh bermanja mengajing. haha, itu semua lumrah kehidupan berkawan. macam this group sangat "MEMORI BAHAGIA" sebab kami sekelas sentiasa bersama sampailah sekarang. ALHAMDULILLAH.

perjalanan bermula dari rumah aku iaitu pekan kapar. yang seiring bersama anim dan asri. naik satu kereta sahaja, dan terus melalui kuala selangor, mengambil erie pulak. dan teruskan perjalanan ke sekinchan. melawat kawan kelas kami yang tak dapat join, oleh kerana sebab-sebab tertentu, iaitu beliau berniaga di bazaar sekinchan, iaitu ASNIZA. dan selepas itu teruskan perjalanan ke sungai besar pulak. tempat tetapan kami sekelas. sampai sungai besar dalam pukul 6 something, sampai sungai besar terus pergia "KEDAI 1MALAYSIA" oleh sebab ada rakan kami disitu. iaitu fiza dan daus. seterusnya ke gerai kurma, iaitu din. 

huhuhu, kemeriahan kami melawat tapak sementara menunggu waktu berbuka. dan menunggu zira untuk booking kedai yang kami sekelas nak berbuka. iaitu di "RESTORAN AIR BUAH GELAS BESAR" itu tempat kami berjumpa semua untuk berbuka. walaubagaimanapun, sebelum pergi kesitu. aku pergi corner kick untuk bungkus chicken chop disitu dan bawak mkn ke gelas besar

selesai kami semua makan, tinggal 5orang sahaja, yang lain masuk kerja. dan kami berlima pergi ke "EXPO SUNGAI BESAR" di stadium sungai besar. yang follow hanya, aku,anim,zira,erie&asri. kami berlima bertawaf dalam expo tu. haha, mencari kuih raya. apa-apa pun meriah juga expo dekat sane. memang malawey la. haha.  sempatlah membeli 4jenis kuih ! ole-ole bawak balik pekan kapar. ahaks,

selepas tawaf dalam expo terus pergi lepak ke sabak bernam. jumpa nyamuk kat benteng sabak bernam. dan tengok suasana pekan sabak bernam. tiada perubahan. cuma tak puas hati kat jalan. sebab jalan semua sudah ber-tar. time aku study sane, jalan kemain buruk. lopak-lopak. haisssh ! INI TIDAK ADIL. haha. dah jumpa nyamuk kat benteng, terus pegi round KKSB, sesaja nak tengok ape yang tertambah kat KKSB tu. hehe ! tapi semua sama sahaja. 

sudah puas round sabak bernam, terus ke sungai besar.lepak-ing kat sungai besar pulak. bersama rakan-rakan time berbuka tadi. lepak kat situ sampai pukul 12lebih kot. dan sudah letih semua, time untuk kami pulang ke rumah masing-masing, aku sampai rumah pukul 2am macam tu lah. 

ada sedikit gambar yang ingin aku share dalam SWEET MEMORY 11082012 :)














2 comments:

Azrin Suhaila Jaafar said...

done.reading and follow you..singgah blog sye plk ye..Peace:)

Azila Aini said...

ok :) thnks !