stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, August 25, 2012

Genting Highlands - Part II


assalamualaikum, 
holiday part-II at genting highlands with family myhoney.

raya kelima kami menghabiskan masa bersama, beraya kat genting highland. haha ! sesekali buat lain dari lain bulan syawal, ALHAMDULILLAH, kami dapat bersama satu hari suntuk di atas genting. hehe!

sweet memori, terima kasih kepada family myhoney sebab sudi mengajak saya join holiday korang family. ahaks, tebal muka tetiba rasanyaa. haha ! pagi-pagi kami sudah bertolak ke KL SENTRAL dari DENGKIL. dan park disitu. selepas itu terus naik bas ke genting. pukul 830am. lepas itu naik kabel pukul 930am sampai atas dalam pukul 10am somthing.syukur alhamdulillah, perjalanan pergi balik kami selamat. 

sudah sampai atas, macam biasa. baju kena tebal-tebal. haha ! disebabkan cuaca diatas sudah atas awan. sejukkkk. agagaga. teruskan perjalanan mencari sarung tangan dan sarung kaki. haha. sudah lengkap semua. get ready untuk main permainan "OUTDOOR" memang fuyoooo jerla nak main dalam tu, disebabkan aku nie gayat dan cepat pening. so, nak main tu teringin. tp badan tak mampu. haha, dan dapat main "ROLLER COASTER" sampai muka pucat tahap cipan gak muka aku time tu. terasa kepala kat bawah je. sampai kesudah kepala aku kat bawah je. haha !

sudah puas main semua, *BAJET je main semua* haha. dapat tengok semua permainan sudah. dan relax-relax with parents myhoney. dan kami gerak pulang pukul 730pm. terus ke KL SENTRAL. dan sampai pukul 8.30pm mcm tulah, then makan kfc di kl sntral.

pukul 10pm get ready pulang ke pekan kapar, myhoney hantar sampai depan rumah :) alhamdulillah, perjalanan semua selamat. terima kasih honey hafiz <3 p="p">









No comments: