stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014

Saturday, August 25, 2012

i-city - Part I


assalamualaikum, 

memori part I by me, raya keempat pergi beraya bersama tercinta yang telah bercuti diselangor selama seminggu dan aku amek kesempatan bersamanya walaupun sekejap. tapi syukur alhamdulillah, kami dapat beraya bersama. 

pagu-pagi raya keempat sudah memulakan perjalanan kami berempat iaitu, myhoney, wada(adik myhonye) dan anwar(tunang wada). bermula perjalanan ke tanjung malim, iaitu rumah mydarling *UMIE* dan seterusnya ke shah alam, seksyen20. rumah parents abang ipar myhoney, bersama parents myhoney serta family kaklong myhoney.

sudah penat makan kuih, jejalan makan udara dalam MALL pulak. haha ! ke sunway pyramid bersama myhoney, wada dan nuar. kami berempat sahaja makan udara dalam mall. hhuhu, selepas jejalan dalam MALL SUNWAY PYRAMID, teruskan perjalanan ke DENGKIL, iaitu rumah kaklong family, just hantar wada and nuar balik, aku dgn myhoney pergi sambung beraya ke jenderam hilir, dengkil. iaitu pergi rumah *ADIK SYIDA*

sudah malam, get ready go I-CITY with honey, wada dan nuar. jalan-jalan makan angin luar pulak, serta sinarkan mata bersama cahaya-cahaya yang terdapat di i-city shah alam nie. haha.

itu sahaja yang dapat share for raya ke-4 :)
No comments: