stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, September 08, 2012

baraan with EX-SKS4A

assalamualaikum blogger :)

cerita 06092012, baraan kami sekelas iaitu EX STUDENT (SKS4A, SESI JULAI2010) ke KOLEJ KOMUNITI SABAK BERNAM. hari demi hari kami semua menunggu hari pertemuan kami, dan akhirnya sampai juga pertemuan kami sekelas, walaupun tidak sekelas tapi syukur alhamdulillah yang ada join event "baraan" ini. aku merancang seminggu sebelum langsungnya event ini. dan yang sudah bekerja sudah apply cuti termasuk aku sendiri, motif utama kami buat event baraan ini sebab kami ingin ambil transkrip terakhir kami di kolej komuniti sabak bernam ini. oleh sebab itu aku dan kawan aku apply cuti. bukan sesuka ok. 




kami terjumpa pensyarah kelas kami yang memahami kelas kami, walaupun kelas kami "SUPERKECOH" tapi dia masih bersama kami dari semester1 hingga semester4, dari beliau bujang dan kini sudah beranak 1. terima kasih PUAN AZEMA. kami datang kolej dan terus ketemu lect kelas kami. die sambut dan layan kami memang baik dan masih ingat kami sekelas, wahhhh. terharuuuu. GAMBAR DI ATAS adalah GAMBAR KAMI BERSAMA PENSYARAH KELAS KAMI. sila zoom sendiri, lect kami berbaju HIJAU.


bermula perjalanan kami masuk ke kolej komuniti sabak bernam. "MISS MY KOLEJ" huh ! tinggal kenangan selama 2TAHUN. tengok suasana kolej, tetibe nampak semua student sesi julai/2010. heheh! teringat memori first daftar dan kena jadi kambing time orantasi dengan senior. haha ! semua memori masuk AUTO je dalam otak nie. agaggaa ! yang join event ini  dari mula, hanya 14orang iaitu HUZAIRIE, NAZIRA, FAHANIM, AFIZAH, ASRI, IZZUDIN, AFIQ, FAIZI, FIRDAUS, SHAFIQ, NORA & ZAIRI.




di antara muka  selepas ambil transkrip. result tak lah gempak mana. tapi BAIK PUNYA result lah. haha. tapi syukur alhamdulillah, kami sudah amek transkrip ini akhirnyaa. boleh APPLY POLITIKNIK..


lepas amek transkrip terus round kolej. haha ! bukak pintu terus nampak ENCIK FIRDAUS, iaitu pensyarah paling sempoi lah and gila-gila. beliau mengajar kami time semester2, memang beliau paling rapat dengan kelas kami. 

selesai sudah kami bersama kolej, terus kan perjalanan untuk beraya. rumah pertama iaitu rumah ZAINORA(nora)





seterusnya kerumah EZAIDAH(zai)





seterusnya kerumah NAZIRA(ZIERA)




seterusnya kerumah SYAFIQ(PIA)


rumah IZZUDIN(DIN)


rumah NORAFIZAH(FIEZA)


rumah NORFAHANIM(ANIM)


rumah IZATIE & EDAYU




ENDING ! 
selamat berjaya kepada semua rakan-rakan sekelas SKS4A !
panjang umur kita berkumpul lagi. 
5tahun dari sakarang, kita akan buat sweet reunion iaitu bersama anak masing-masing.
INSYALLAH

No comments: