stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, September 09, 2012

openhouse teha radzuan ♥


assalamualaikum blogger !
macam biasalah kan, cerita pasal "OPEN HOUSE" sahajalah kan, disebabkan raya sebulan kan. hehe, kali nie turn open house rumah ADINDA TEHA RADZUAN di jalan ipoh, kuala lumpur. dan di temani rakan baikku iaitu adinda hanim dan adinda zira. 

"TERIMA KASIH KORANG SEBAB SUDI TEMAN SAYA"

openhouse rumah ADINDA TEHA start pukul 2pm, tapi kami berpusing-pusing 1kawasan blok kat PPR BATU MUDA.  kami gerak dalam pukul 130 dan sampai sentul pukul 2, disebab main pusing2. tu jadi lambat 45minit. haha ! *maaf*

bila sudah sampai blok G, salah tekan floor pulak. satu hal, floor8 tapi kiteorang ke floor14, pehh ! terbaiklah. tergelak-gelak jela kiteorang kat blok orang. *OMG* terpaksa turun mengunakan tangga. gila time tu, hahah ! tapi pengalaman. agagag ! *maluuuu*



sudah kenyang and sudah puas snap-snap ! get ready untuk pulang, bye adinda teha. terima kasih menjemput kami datang open house kamu ! ♥  syukur alhamdulillah sebab dapat jumpe kamu TEHA ! sekian lama tidak ketemu. dan akhirnya ketemu.

sudah gerak balik, terus melencong ke SETIA CITY MALL, bajet semua mengidam "GCB" haha ! kelakar tol, padahal dah makan openhouse tapi disebabkan perjalanan kami tadi jem dan hujan lebat. tu perut semua AUTO je kelaparan. sampai SCM terus cari MCD. haha ! apooolah, 

selesai makan GCB yang di idamkannya itu, teruskan round-round satu SCM. dan tup tup kami terjumpa budak polident nie pulak. haha ! iaitu ASRI. haha ! teanjat gegirl, apa lagi, kerja jadi photographer kiteorang la. haha ! jom tengok gambar yang tersedia aku upload :)

byee ! assalamualaikum.




No comments: