stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, January 04, 2013

bermula hari ku ^_^

assalamualaikum,

hai hai u all :) maaf tajuk post macam bosan sikit, tapi hakikatnya memang bosan u all. tapi its okeyy ! untuk hilangkan rasa bosan dengan tajuk post aku nie. jom la sonok-sonok kannya, macam mana ? "hahahahahah" ok tak ? gelak la u all. mesti u all akan rasa tak bosan bila baca post aku nie...

ok tamat cerita ngekngok di atas, ok ! firstly yang aku nak share pasal entry post aku nie adalah "BERMULA HARI KU" means, bermulalah hari-hari membusy aku dengan assgmnt yang datang dengan menderet gitu u all. naik pening kepala u all bila assgmnt datang menderet nie. tapi itulah tugas STUDENT. kan kan ? aku tak bosan dengan assgmnt, lagi aku rasa seronok adalah. sebab bila dapat assgmnt, semua perasaan kita akan ade. so, kita NORMAL lah, sebab boleh ada perasaan sebegitu. kan kan u all ? (agak ngok juga istilah aku nie) hahaa !

aku update blog nie pon sebab aku rasa nak sangat share pasal perasaan aku dengan dunia aku yang sudah menjadi student balik nie. tapi cun la juga sebab jadi student kan. nampak muda kot sebab jadi student kan kan, bukan senang nak jadi student balik kan kan ? u all pon mesti lagi suke jadi student dari jadi pekerja kan kan ? (semua manusia sama) ehem ehem

rasa macam tu je nak update, mesti korang nak tengok gambar-gambar kan ? kalau tak ada gambar, bukan blog la kan kan ? haha ! ok, jom tengok gambar yang sedia ada ini :-


rasa macam cikgu tadika, :D

with new friend, cik lina

ratapan anak tiri :) BNS hebat

hari jumaat yang indah, berbaju jubah ! :)

No comments: