stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, March 24, 2013

imbas cerita (^_^)

assalamualaikum, hai hai follower ! selamat hujung minggu kepada semua yang sedang membaca post saya ini. hari ini rasa bosan dan tak tahu nak buat apa kann, sebabnya saya hujung minggu dekat hostel politeknik mersing. minggu nie jadi duduk je dalam hostel. minggu depan niat akan FLY SELANGOR ! meet bonda, adik beradik dan kucing :) *yeaaaahhhh* sonokkkknyaaa. menunggu saat-saat itu wehhh. 

aktiviti  pagi nie, saya bagun dengan awalnya. sebab malam tadi tidur kemain awal, macam hari ini ada kelas je. huhu ! tapi akhirnya ini la hasilnya, bagun awal dan tak tahu nak buat apa. bagun-bagun pusing kiri kanan depan belakang. roomate semua sedang tidur lagi. dan saya tengok bakul baju ada yang boleh dibasuh, dan saya bagun terus membasuh baju and siapkan diri serta sarapan. selesai semua, rasa tak tahu nak buat apa dah. tengok gambar-gambar photoshoot lama-lama. uwakkkk ! rindu nak posing-posing wehh. 

dalam kata lain di dalam post ini, saya nak share kenangan time photoshoot saya la kan. sape tak rindu kan zaman konon nak menjadi modeling. haha ! kalau saya ada masa, saya nak je photoshoot. tapi sekarang macam tak ada masa je nak beraksi depan lens photographer. area mersing nie pon banyak tempat nice-nice, tapi nak beraksi tu, alahai. bila enta kan. jadi modeling suka-suka nie pon sonok au. sebab kita boleh tengok gaya muke poyo kita bila depan lens nie. hahaha ! 

kalau ada ruang, saya akan photoshoot area mersing nie. akan mencari masa dan waktu. bila free.shoot suka suki. nak tunggu event photoshoot kat mersing nie, enta bila la kan. haha ! setahun setengah saya kat sini. hope ada kenangan photoshoot kat sini. *HARAPAN diriKU ini*. 

jom nak share gambar photoshoot time muda-muda. sekarang da tua ! haha :) 















 




ending.... :)

No comments: