stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014

Thursday, May 02, 2013

Final Exam Finish !


assalamualaikum, hai hai hai :)

nak update juga 02MEI2013, tarikh penting untuk diri ku ini yang sangat-sangat gembira ! pertama sekali, saya nak ucapkan tahniah kepada diri ku dan kawan-kawan semua, kerana telah tamatkan kertas yang terakhir pada hari ini. ALHAMDULILLAH


kawan-kawan mesti semua sudah macam ini kan gaya yee ? tapi hurry untuk last paper jela kan kan ? belum hurry untuk keputusan lagi. hurry sebab utamanya adalah, cuti semester bermula. semua boleh balik negeri masing-masing. asyikkkkkk !!!!


ini semua sudah ternanti mungkin dekat diri anda semua kan kan, tapi bila bergembira, biarlah gembira berpada-pada ye. ingat-ingatlah orang-orang yang tidak gembira seperti kita :) 

-------------------------

kenangan walaupun 1semester di "POLITEKNIK MERSING JOHOR" sangat banyak. walaupun saya dan rakan-rakan kelas saya yang melompat semester ke semester3. tapi kami semua pelepasan kolej komuniti tapi sama macam pelepasan spm. sama-sama belajar kan ! walaupun 1semester di PMJ, kenangan tetap ada. tapi biarlah simpan sampai tahun last semester, insyaallah. selepas ini saya akan ke alam LATIHAN INDUSTRI untuk kali kedua(2) ke tahap diploma. insyaallah.


kami anak kelulusan kolej komuniti berlainan negeri dan tempat, tapi kami melajutkan pelajaran bersama di "POLITEKNIK MERSING JOHOR" syukur alhamdulillah. kami baru 1semester bersama, tapi kami mesra seperti sudah setahun bersama.  hati kami semua "MESRA ALAM" hehe !

selamat ber-LATIHAN INDUSTRI kawan-kawan semua. insyaallah panjang usia kita semua, kita berjumpa kembali pada semester5. aminnn.

byee, next post "relax".....

No comments: