stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, September 30, 2013

hai :) 30SEPT

assalamualaikum, hai hai

selamat tinggal 30sept2013, && selamat datang bulan oktober ! syukur alhamdulillah apa yang dirancang terus diredhai ilahi, walaupun tidak semua ya sempurna tapi aku bersyukur apa yang diberi sekarang. alhamdulillah. 

bulan september sudah habis hari nie, iaitu 30sept2013 dan esok 1oktober2013 da, bulan untuk kelahiran ku dan bulan genapnya setahun arwah abah tinggalkan kami semua. AL-FATIHAH.

tak ada apa yang nak share kat post nie, cuma nak share kepeningan yang aku hadapi je. hehe ! kalau nak tahu kepeningan ape ? kenalah selalu follow my blog ye kawan-kawan semua. inshaallah akan share ape yang aku buat ok. 

why why why ???
&&& kenapa kenapa kenapa ?


agak-agak 19day untuk 30sept nie apa ye ? haha ! 
korang kira-kira lah sendiri ek guna tangan kalau tak cukup, gune jari kaki lah ye. grrr
byee, see you next post. assalamualaikum

No comments: