stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, September 23, 2013

post september

assalamualaikum, hai hai :) harap semua yang sedang singgah blog aku nie sehat-sehat lah ye. kalau rase nak demam, pegi makan aiskrim mcd tau tau ! aku dulu nak jadi doktor gak. tapi aku sempat la kaji selidik kononya kepada aiskrm mcd nie. huhu ! dan aku dapati, 70% boleh sehat apabila memakannya. sekian ! hahha !

okeylaa stop kejap pasal kajian aku tu ! yang aku nak sampai kan nie bukan sebab aiskrim mcd nie la ye ! itu yang penting ye. haha ! aku nak share la kehidupan bajet-bajet busy aku nie kat korang. yela, aku nie suke tinggalkan blog tanpa khabar berita aku kat korang kan. kesian stalker-stalker aku nie ! huh. aku sayang stalker dulu kini dan selamanya. ecehhh.

post pertama aku untuk bulan september ye geng geng semua. bulan ogos pon berape ketul je aku update. haha! busy weeehhhh. makin hari bukan makin tak busy, tapi makin busy kot. haishh ! bajet busy pon ade la juga. blog je la busy nak update, tapi online facebook 25hours habak hang. hahaha ! kalau nak tahu aku buat ape je, kat facebook jela aktif, tweet au pon jangan haraplah ye, memang korang berubanlah tunggu tweet aku nie. hahaha

oklaa, aku nie suka kias-kias kan. rase aku pon menyampah pulak nak tulis, haha ! "nyampah dengan kias-kias" hahaha. ok sebenar yeee ! aku nie update pon bersebab. haha ! see, ade sebab baru nak update. terok kan aku nie. haha ! xperla. janji semua terjamin, EH ! ? tak ade kene antara kau dan aku. agagaga ! 

bulan september nie, bulan senyum aku, haha ! senyum ke? aku nie bad mood je pandai. agagaga, ok finee, finish ! 21&22sept aku join "KURSUS PRA PERKAHWINAN" iaitu pada sabtu ahad semalam, wahhh ! dengar je kursus mesti ingat nak nikah dah kan, haha ! tapi hakikatnya INSHAALLAH, kalau ade jodoh tak kemana, hehe ! sape jodoh aku ? haha ! jeng jeng, biarlah rahsia. nyorok dalam peti ais sementara waktu. huhu


syukur alhamdulillah, aku dapat habiskan kursus pra perkahwinan itu dengan penuh teliti dengan penceramah yang memberi keterangan tersebut. sangat jelas dan terang apabila aku datang kursus ini. memang susah untuk berkahwin, sebab setiap perancangan kita nie, ALLAH SWT yang mengetahuinya dahulu sebelom kita. tapi syukur alhamdulillah. semoga dengan perjalanan hidup aku terus dikelilingi dengan pengetahuan yang diberi. INSHAALLAH :) 

inshaallah, next post ................. ! 

busy terus melanda diriku ini, sekian terima kasih !
saya doakan korang semua sehat dan selamat maju jaya, dan saya nak doa dari kawan-kawan semua untuk perjalanan ku ini. aminn.


jumpa lagi next post..................inshaallah 

No comments: