stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, November 02, 2013

LI, tamat @ PPAS

Assalamualaikum, hai u all. wahhh ! rasa lama tak datang taip-taip dekat blog sendiri nie.. rasa macammmm rajin je nak update post harinie. haha ! hari nie raya deepavali kan kan ? aku sambut juga kalau korang nak tahu. tapi sambut dalam tidur jela kan, just taman aku nie rase meriah if raya-raya nie. sebab tamat aku nie penuh india dengan cina. jadinyaa, mercun pon aku dah naik lali dah bunyi ye, if pun dieorang main dekat-dekat rumah aku nie. haha ! yang penting aku tidur dengan lena. hhuh !

eh eh eh, wait !!! macam lari tajuk je, haha ! tak apalah, tu saing2 je dalam cerita mula-mula aku. haha, update post pon hari nie, so, cerita sedikit apa aku rase hari nie kan kan. hehe. 

sebenarnya aku nak cerita sikit pasal tamatnya aku berlatihan industri di Perpuastakaan Raja Tun Uda Shah Alam (PPAS). selama 5bulan aku berpraktikal disitu. dari 17JUN2013 - 01NOV2013, syukur alhamdulillah aku dapat tamatkan praktikal ini dengan jayanyaa. ALHAMDULILLAH, aku dan lagi dua orang rakan, iaitu ziera dan mira !

malas nak cerita panjang-panjang sebenarnyaa, biaselah tengah malas kan, rajin 2minit je. haha ! oleh sebab aku kena hadap report li nie, hari rabu 06112013 dah kene balik politeknik mersing then 07112013 dah kene present. haishh ! pecah otak wooi. hahha ! so, im cool now. 

presentation DONE ! 

tag selama 5bulan pakai. tamat sudah ! jadi kenangan.

geng SMB : Small Medium Big .. haha ! joke

STAFF & PRAKTIKAL STUDENT (ALL LEVEL II)



gamba dua atas nie, bersama penolong pegawai yang menjaga kami sepanjang berlatihan industri. tapi yang menjaga kami nie, myfuture husband. hehe ! 

"orang kata, jodoh pertemuan tak dirancang"


lastly, terima kasih kepada  en.zainuddin yang telah mengambil kami bertiga berlatihan industri di PPAS sepanjang 5bulan ini, dan kami rasa terharu kerana kami student pertama dari POLITEKNIK yang berlatihan industri disini. selepas itu terima kasih jabatan teknologi maklumat & knowledge managemant dan semua di LEVEL II. seronok jumpe abang kakak semua. hehe, kepada puan haiziah, terima kasih ketua pegawai untuk IT-KM ini. kepada penolong pegawai yang banyak memahami kerena kami bertiga. en rosli. hehe ! terima kasih banyak-banyak.

insha allah panjang umur dan diredhi ilahi, kita berjumpa lagi.
terima kasih warga PPAS.

No comments: