stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, February 02, 2014

HEY FEB 2014 !!

assalamualaikum, EHHHH !
rasa kekok pulak nak taip tak padang keyboard. eceh eceh poyo pulak tetiba kan. biasala u all sebok memanjang. nak kata kerja ? haha ! bila aku kerja kan ? aku kan sudah mula masuk politeknik. practical dah habis. jadi kene la balik negeri johor. jadi orang johor la wehh, setahun inshaAllah! semoga dipermudahkan setahun aku nie. aku xsanggup nak balik mersing nie. makin hitam aku duduk tepi laut, dan tak sanggup nak gadoh dengan angin kat mersing ! hari-hari tolak aku, penat aku nak jalan. (-_-')

OK ! cerita bermula, tadi intro je pon. haha ! pertama sekali, aku nak habak mai laa. aku bukan taknak update blog aku nie. tapi tu la. masa tu macam tak ada je, lagi-lagi dah masuk kelas then belajar nie. haihh ! masa yang ada tu, untuk tidur je. nak taip-taip tu. serius tak sempat, kekadang da klik "new post" tapi ruang untuk menaip tu rase tak ada. so, CLOSE ! haha. 

sekarang sudah FEBUARI kan, cepat je masa tu berjalan kan. kita nie manusia tak pernah nak tempat pada masa. ish ish ! kalau sape jadi student, rase la masa nak tempat tu macam mana. masuk kelas kene cepat. jadi masa tu kita kene kejar walaupun kite lupa pada masa tu. iaitu "leka/lalai" kan ?

tahun 2014 nie pun, makin hari makin berumur kita nie ! dulu rase macam baru habis tingkatan5. tapi kenang balik. fom5 tu da 6tahun berlalu da. nampak tak masa tu cepat sebenar ye ! tahu-tahu nak kahwin da. see ? semua tu dengan sebab masa sahaja. kalau korang tak nampak masa tu cepat gak. korang cuba 1hari tanpa jam dimana-mana pon. ape korang rasa,  sebegitu la kehidupan kita sekarang. dulu aku 17tahun, sekarang 23tahun ! nampak tak jauhnya umur kita sebenarnyaa..

haha, macam tajuk cerita nie masa je kan, alahai. macam nak kenang tahun-tahun lepas pulak. oleh sebab tahun nie aku akan tamatkan zaman bujang aku. InshaALLAH. doakan perjalanan aku nie dipermudahkan ye. aminn,


p/s: itu sahaja nak share untuk post nie, jumpe next post ok :) byee !

No comments: