stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, February 26, 2014

pantai air papan, mersing johor

Hai, Assalamualaikum....
warga Blogger :) 


agak jarang ye aku singgah sini. haha ! bukan belagak taknak update blog nie. tapi oleh sebab masa nak natap leptop n menaip cerita dalam post nie asyik ade halangan sahaja. walaupun aku memang 24jam hadap leptop. tapi aku tak ada masa nak update blog ! busy kononnyaa. haha, on leptop buat assgmnt program. 

bajet programming wehh, haha ! tapi tak pon, aku lebih networking. program ada la sikit2 tahu. dari tak tahu kan. tapi alhamdulillah masih boleh terima belajar kepala nie. haha ! walaupun fikiran fikir nak "kahwin aje"... biaselah tu, semua orang nak kahwin kan. tapi aku nie gatal sangat, belom habis belajar nak kahwin dah. 

"jodoh" kalau dah jodoh awal, inshaAllah boleh pikut tanggungjawab tu. korang kalau jodoh sampai awal. kahwin je terus. haha ! okok. lari tajuk pulak. pasal kahwin-kahwin next post la. haih ! tak best la cerita sekarang. hahaha ! tak gitu ? 

nak cerita pantai paling femes katanya, "pantai air papan" wahh ! bunyi name pantai da syok kan kan ? selain tioman yang  korang tahu kat mersing nie. tu pulau tioman, nie PANTAI AIR PAPAN. kenapa pantai bagi name tu, korang google la ek. malas nak cerita, sebab kalau korang search kompem-kompem kuar ryte ? so, usahalah ek. 

time aku datang mersing, means firsttime jejak mersing. semester3 la first jejak mersing nie. aku da dengar da pantai air papan nie. tapi dulu aku pergi serius kotor n agak tak indah ye padangan ye. so, oleh itu, nie aku nak cerita. sekarang dah indah da. walaupun air tak jernih, tapi oklah. INDAH & CANTIK ! rasa nak mandi je kat situ. tapi ombak kuat sangat. seram tapi TENANG !

adalah amek gambo sikit, jom usah jom :)


\






inilah rakan kelasku, ika_fyfa_lina_me :)
BNS student

walaupun panas, kami mampu terpacak bwah matahari tahuuu. haha
kbai, jumpe next post yee.




assalamualaikum.......

No comments: