stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, June 21, 2014

bertandang, semporna sabah

assalamualaikum, 


hai hai semua ! aku datang dengan post seterusnya iaitu bertandang rumah lelaki dekat semporna, sabah ! syukur alhamdulillah, selesai sudah majlis bertandang di sana pada 07hb june 2014 (sabtu).

aku fly sane 05june2014 hingga 13june2014, bajet honeymoon la kan kan. tapi tak sempat pon honeymoon. just dapat jalan-jalan sahaja ke tawau n round area pekan semporna ! 

tapi paling aku tak sabar nak minum "magga shake" semporna! serius sedap :) *ngidam wehhh

rasanya itu sahaja kot nak share, jom tengok gambar sanding n outdoor kat semporna,sabah !




photogrpaher by KitaSenyum Photography

sesiapa yang sedang mencari photogrpher boleh klik link diatas. terima kasih

No comments: