stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, September 19, 2014

mummy to be ♥

assalamualaikum :) hai warga follower ! rasa lama sangat tak update blog kan. biaselah student kan, busy la sikit. kalau online pun bukan boleh hadap benda lain selain study ! tak gitu ? lagi-lagi semester last nie, kene kuat sikit la !  banyakla benda kene buat. dugaan !!! tapi alhamdulillah dah semester akhir, semoga dipermudahkan. aminnn

kembali kepada tajuk utama kita ! mummy to be ♥ syukur alhamdulillah ! dari haritu nak share benda gembira nie, tapi apa kan daya, daya nak on blog nie rasa tiada masa sangat, nie baru rase-rase ade masa. hehe !


harini baru 7minggu 4hari, semoga ALLAH SWT membari kesihatan kepada ku dan anak ku ini ! '
aminn.


No comments: