stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, December 02, 2014

status: surirumahtangga

assalamualaikum, 

agak busy ye, bukan busy apa pun ! tapi memang jadual padat, tu busy la kan. hehe ! so, hari ini curi-curi update dalam sarang lebah nie, dah lama sangat tak bersihkan. hehe. 

just nak share apa yang ade, syukur alhamdulillah 24/11/2014 keluar dah keputusan semester6 ! dengan keputusan yang diberi, alhamdulillah syukur sangat-sangat! dapat good result.

terima kasih kepada ALLAH SWT, suami tercinta, mak, adik beradik dan keluarga sabah yang sering doakan yang terbaik untuk diriku. aminnn

sekarang status student bertukar kepada surirumahtangga sepenuh masa, inshaallah ada rezeki lepas bersalin&pantang akan bekerja, dengan keizinan ALLAH SWT. dan kebenaran suami.

:)


graduate !!! politeknik mersing johor


tahun depan naik stage amek segulung diploma bersama baby dalam perut, inshaallah dengan keizinannya. 



ex-student politeknik mersing johor.



assalamualaikum.

No comments: