stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, January 06, 2015

trip melacca

assalamualaikum, 

SELAMAT TAHUN 2015 follower :) 
masih sempat kan untuk wish happy new year. sebab tak tahu nak update ape time malam new year jadinya tunggu pegi trip melacca la baru ade benda nak update.

tahun baru nie alhamdulillah, perancangan untuk ke melacca berjalan dengan lancar, 3hari 2mlm. dari 3hb sampai 5hb jan. kami pergi berempat iaitu 2pasangan, dan tidak juga berisi kedua-duanya. hehe

aktiviti disana semua diketuai oleh suami-suami a.k.a bakal ayah-ayah. hihi, alhamdulillah peraturan berjalan dengan lancar walaupun rasa kejap je pegi nie. kalau ikutkan seminggu baru puas round melacca. haha, tapi oleh sebab suami-suami kerja. tak boleh la gamaknyaa. 


apa lagi ek ? haha !


GAMBAR ? ok ! jom tengok sedikit.


tempat check in kami :) selesa dan nice permandangan


sampai je sane, malam terus round bandaraya melaka :)

aktiviti hari kedua kami disane :) 


makan malam hari kedua ! terbaikkkk


hari terakhir sebelom kami pulang ! kita mandi-mandi dulu.






ok, itu sahaja gambar yang boleh share :)

No comments: